Verlenging beslistermijn voor het bouwen van een bedrijfspand en het aanleggen van een uitrit aan Rientjesoven 26 te Borne

DeBornegids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Verlenging beslistermijn voor het bouwen van een bedrijfspand en het aanleggen van een uitrit aan Rientjesoven 26 te Borne.

Meer informatie over deze bekendmaking:

Verlengingsbesluit omgevingsvergunningHet college van burgemeester en wethouders heeft de beslistermijn voor de volgende aanvraag voor een omgevingsvergunning, waarbij de reguliere procedure van toepassing is, verlengd:Voor: het bouwen van een bedrijfspand en het aanleggen van een uitritLocatie: Rientjesoven 26 te BorneDatum ontvangst: 23 december 2022Termijn verlenging: 6 wekenUiterste beslistermijn: 8 april 2023

 

Onderwerp: Ruimte en infrastructuur | Organisatie en beleid, officielepublicaties uit categorie officielepublicaties/gmb/2023.

Dit artikel verscheen op deBornegids.nl op 06-06-2024.

Laat dit artikel viral gaan in Borne, deel het met je vrienden!

Auteur

Picture of Redactie deBornegids.nl
Redactie deBornegids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen borne
  2. gmb-2023-75677

Gerelateerde berichten