Aanvraag vergunning voor het aanleggen van een inrit aan Twickelerblokweg 12c te Borne

DeBornegids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Aanvraag vergunning voor het aanleggen van een inrit aan Twickelerblokweg 12c te Borne.

Meer informatie over deze bekendmaking:

Ingediende aanvraag voor een omgevingsvergunningHet college van burgemeester en wethouders heeft de volgende aanvragen voor een omgevingsvergunning, waarbij de reguliere procedure van toepassing is, ontvangen:Voor: het aanleggen van een inritLocatie: Twickelerblokweg 12c te BorneDatum ontvangst: 22 februari 2023Wij willen u erop wijzen dat er op dit moment geen zienswijzen kunnen worden ingediend of bezwaar en beroep kan worden ingesteld tegen bovenstaande aanvragen. Op het moment dat het college van burgemeester en wethouders een besluit neemt of besluit de uitgebreide voorbereidingsprocedure te volgen, wordt dit gepubliceerd in de Week van Borne en digitaal gemeenteblad. In de publicatie zal worden aangegeven of u zienswijzen, bezwaar of beroep kunt indienen tegen het (ontwerp)besluit.InzageDe aanvragen liggen ter inzage bij de publieksbalie van het gemeentehuis. Als u stukken wilt inzien kunt u een afspraak maken, 074-2658686 of u kunt een e-mail sturen naar info@borne.nl met de naam van het document dat u wilt inzien. U ontvangt dan van ons een pdf versie van het door u opgevraagde document.

 

Onderwerp: Ruimte en infrastructuur | Organisatie en beleid, officielepublicaties uit categorie officielepublicaties/gmb/2023.

Dit artikel verscheen op deBornegids.nl op 06-06-2024.

Laat dit artikel viral gaan in Borne, deel het met je vrienden!

Auteur

Picture of Redactie deBornegids.nl
Redactie deBornegids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen borne
  2. gmb-2023-98040

Gerelateerde berichten