Aanvraag vergunning voor het bouwen van twee geschakelde bedrijfsverzamelgebouwen, Rientjesoven, kavel 44 te Borne

DeBornegids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Aanvraag vergunning voor het bouwen van twee geschakelde bedrijfsverzamelgebouwen, Rientjesoven, kavel 44 te Borne.

Meer informatie over deze bekendmaking:

Op 3 april 2024 is een aanvraag ontvangen voor het bouwen van 2 geschakelde bedrijfsverzamelgebouwen op locatie Rientjesoven, kavel 44 te Borne. De aanvraag is geregistreerd onder zaaknummer Z2024-00000229. De aanvraag betreft de volgende activiteiten:•Bouwactiviteit (omgevingsplan)ProcedureDe aanvraag zal worden behandeld volgens de reguliere procedure. Nadat de aanvraag is beoordeeld neemt de gemeente een besluit. Dit gebeurt over het algemeen binnen acht weken na ontvangst van de aanvraag. Wij kunnen deze termijn één keer verlengen met zes weken. Wij kunnen de termijn ook opschorten als er aanvullende gegevens van de aanvrager nodig zijn. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de gemeente Borne via email info@borne.nl of telefoonnummer 074 265 8686 .

 

Onderwerp: Ruimte en infrastructuur | Organisatie en beleid, officielepublicaties uit categorie officielepublicaties/gmb/2024.

Dit artikel verscheen op deBornegids.nl op 08-05-2024.

Laat dit artikel viral gaan in Borne, deel het met je vrienden!

Auteur

Picture of Redactie deBornegids.nl
Redactie deBornegids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen borne
  2. gmb-2024-158869

Gerelateerde berichten