Kennisgeving besluit op het bouwen van 34 diverse soorten woningen met bergingen, Sumpelmaat en Aurelia te Borne

DeBornegids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Kennisgeving besluit op het bouwen van 34 diverse soorten woningen met bergingen, Sumpelmaat en Aurelia te Borne.

Meer informatie over deze bekendmaking:

De gemeente heeft op 3 april 2024 een besluit genomen op de aanvraag met zaaknummer Z2023-00000328 voor het bouwen van 34 diverse soorten woningen met bergingen op locatie Sumpelmaat en Aurelia.te Borne De vergunning is toegekend. Het besluit betreft de volgende activiteiten:•het bouwen van een bouwwerk•het bouwen van een bouwwerk•het bouwen van een bouwwerk•het bouwen van een bouwwerk•het bouwen van een bouwwerk•het bouwen van een bouwwerkInzageDe stukken liggen ter inzage op het gemeentehuis.ProcedureU kunt bezwaar maken tegen het besluit. Vermeldt u daarbij het hierboven genoemde zaaknummer. U kunt het bezwaar richten aan het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Borne Postbus 200, 7620 AE Borne. of via info@borne.nl De termijn voor het indienen van een bezwaar start op 3 april 2024 en bedraagt 6 weken. Voor meer informatie over de procedure kunt u contact opnemen via info@borne.nl of telefoonnummer 074 265 8686.

 

Onderwerp: Ruimte en infrastructuur | Organisatie en beleid, officielepublicaties uit categorie officielepublicaties/gmb/2024.

Dit artikel verscheen op deBornegids.nl op 08-05-2024.

Laat dit artikel viral gaan in Borne, deel het met je vrienden!

Auteur

Picture of Redactie deBornegids.nl
Redactie deBornegids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen borne
  2. gmb-2024-161629

Gerelateerde berichten