Kennisgeving besluit op het bouwen van een geschakeld bedrijfspand en het aanleggen van 2 inritten/uitwegen Vormerij, Borne

DeBornegids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Kennisgeving besluit op het bouwen van een geschakeld bedrijfspand en het aanleggen van 2 inritten/uitwegen Vormerij, Borne.

Meer informatie over deze bekendmaking:

De gemeente heeft op 29 april 2024 een besluit genomen op de aanvraag met zaaknummer Z2023-00000324 voor het bouwen van een geschakeld bedrijfspand en het aanleggen van 2 inritten en uitwegen op locatie Vormerij te Borne De vergunning is toegekend. Het besluit betreft de volgende activiteiten:•het bouwen van een bouwwerk•het aanleggen of veranderen van een in- of uitritInzageDe stukken liggen ter inzage op het gemeentehuis.ProcedureU kunt bezwaar maken tegen het besluit. Vermeldt u daarbij het hierboven genoemde zaaknummer. U kunt het bezwaar richten aan het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Borne Postbus 200, 7620 AE Borne. of via info@borne.nl De termijn voor het indienen van een bezwaar start op 29 april 2024 en bedraagt 6 weken. Voor meer informatie over de procedure kunt u contact opnemen via info@borne.nl of telefoonnummer 074 265 8686.

 

Onderwerp: Ruimte en infrastructuur | Organisatie en beleid, officielepublicaties uit categorie officielepublicaties/gmb/2024.

Dit artikel verscheen op deBornegids.nl op 17-05-2024.

Laat dit artikel viral gaan in Borne, deel het met je vrienden!

Auteur

Picture of Redactie deBornegids.nl
Redactie deBornegids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen borne
  2. gmb-2024-206587

Gerelateerde berichten