Melding Besluit Activiteiten Leefomgeving geaccepteerd aan Morseltoven 18 te Borne

DeBornegids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Melding Besluit Activiteiten Leefomgeving geaccepteerd aan Morseltoven 18 te Borne.

Meer informatie over deze bekendmaking:

Kennisgeving melding Besluit Activiteiten leefomgeving (Morseltoven 18 te Borne, zaak Z2023-ODT-017424)Het college van burgemeester en wethouders heeft een melding Besluit Activiteiten Leefomgeving geaccepteerd voor Morseltoven 18 in Borne voor het bedrijf dat hier is gevestigd (meldingplicht milieu).InzageDe aanvragen liggen ter inzage bij de publieksbalie van het gemeentehuis. Als u stukken wilt inzien kunt u een afspraak maken, 074-2658686 of u kunt een e-mail sturen naar info@borne.nl met de naam van het document dat u wilt inzien. U ontvangt dan van ons een pdf versie van het door u opgevraagde document.Tegen de melding is geen mogelijkheid van bezwaar en/of beroep.

 

Onderwerp: Ruimte en infrastructuur | Organisatie en beleidNatuur en milieu | Organisatie en beleid, officielepublicaties uit categorie officielepublicaties/gmb/2024.

Dit artikel verscheen op deBornegids.nl op 30-05-2024.

Laat dit artikel viral gaan in Borne, deel het met je vrienden!

Auteur

Picture of Redactie deBornegids.nl
Redactie deBornegids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen borne
  2. gmb-2024-232137

Gerelateerde berichten