Melding voor het opslaan van gevaarlijke stoffen en het mechanisch en thermisch bewerken van metalen aan Ambachtstraat 34 te Borne

DeBornegids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Melding voor het opslaan van gevaarlijke stoffen en het mechanisch en thermisch bewerken van metalen aan Ambachtstraat 34 te Borne.

Meer informatie over deze bekendmaking:

Kennisgeving melding Besluit Activiteiten leefomgeving (Ambachtstraat 34 te Borne zaak Z2024-ODT-003533 ) Het college van burgemeester en wethouders heeft een melding Besluit Activiteiten Leefomgeving geaccepteerd voor de Ambachtstraat 34 te Borne voor het opslaan van gevaarlijke stoffen en het mechanisch en thermisch bewerken van metalen.InzageDe aanvragen liggen ter inzage bij de publieksbalie van het gemeentehuis. Als u stukken wilt inzien kunt u een afspraak maken, 074-2658686 of u kunt een e-mail sturen naar info@borne.nl met de naam van het document dat u wilt inzien. U ontvangt dan van ons een pdf versie van het door u opgevraagde document.Tegen de melding is geen mogelijkheid van bezwaar en/of beroep.

 

Onderwerp: Ruimte en infrastructuur | Organisatie en beleid, officielepublicaties uit categorie officielepublicaties/gmb/2024.

Dit artikel verscheen op deBornegids.nl op 20-06-2024.

Laat dit artikel viral gaan in Borne, deel het met je vrienden!

Auteur

Picture of Redactie deBornegids.nl
Redactie deBornegids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen Borne
  2. gmb-2024-266139

Gerelateerde berichten