Melding voor het aanleggen van 11 nieuw aan te leggen gesloten bodemenergiesystemen aan Sneeuwbes en Braambes te Borne

DeBornegids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Melding voor het aanleggen van 11 nieuw aan te leggen gesloten bodemenergiesystemen aan Sneeuwbes en Braambes te Borne.

Meer informatie over deze bekendmaking:

Melding gesloten bodemenergiesystemen-Er is een melding ingediend voor het aanleggen van 11 nieuw aan te leggen gesloten bodemenergiesystemen aan de Sneeuwbes en Braambes in Borne.InzageDe aanvragen liggen ter inzage bij de publieksbalie van het gemeentehuis. Als u stukken wilt inzien kunt u een afspraak maken, 074-2658686 of u kunt een e-mail sturen naar info@borne.nl met de naam van het document dat u wilt inzien. U ontvangt dan van ons een pdf versie van het door u opgevraagde document.Tegen de melding is geen mogelijkheid van bezwaar en/of beroep.

 

Onderwerp: Ruimte en infrastructuur | Organisatie en beleid, officielepublicaties uit categorie officielepublicaties/gmb/2024.

Dit artikel verscheen op deBornegids.nl op 11-07-2024.

Laat dit artikel viral gaan in Borne, deel het met je vrienden!

Auteur

Picture of Redactie deBornegids.nl
Redactie deBornegids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen borne
  2. gmb-2024-299281

Gerelateerde berichten