Melding voor het lozen van grondwater afkomstig van ontwatering op het vuilwaterriool ter hoogte van Bornerbroeksestraat 60 b te Borne

DeBornegids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Melding voor het lozen van grondwater afkomstig van ontwatering op het vuilwaterriool ter hoogte van Bornerbroeksestraat 60 b te Borne.

Meer informatie over deze bekendmaking:

MILIEUBesluit lozen buiten inrichtingenOp 21 december 2023 is een melding ingediend om grondwater afkomstig van ontwatering te lozen op het vuilwaterriool ter hoogte van Bornerbroeksestraat 60 b in Borne. De lozingsduur is in de periode tussen 10 januari en 27 maart 2024.Ter inzageAls u stukken wilt inzien kunt u een mail sturen naar info@borne.nl met de naam van het document dat u wilt inzien. U ontvangt dan van ons een pdf versie van het door u opgevraagde document.Bezwaar is niet mogelijk.

 

Onderwerp: Ruimte en infrastructuur | Organisatie en beleid, officielepublicaties uit categorie officielepublicaties/gmb/2024.

Dit artikel verscheen op deBornegids.nl op 01-02-2024.

Laat dit artikel viral gaan in Borne, deel het met je vrienden!

Auteur

Redactie deBornegids.nl
Redactie deBornegids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen Borne
  2. gmb-2024-48277

Gerelateerde berichten