Kennisgeving conceptbesluit alcoholvergunning voor Bewoners Vereniging Spanjaardswijk gevestigd op het adres Deldensestraat 84 te Borne, voor het uitoefenen van een para commercieel horecabedrijf (kantine / wijkgebouw)

DeBornegids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Kennisgeving conceptbesluit alcoholvergunning voor Bewoners Vereniging Spanjaardswijk gevestigd op het adres Deldensestraat 84 te Borne, voor het uitoefenen van een para commercieel horecabedrijf (kantine / wijkgebouw).

Meer informatie over deze bekendmaking:

De gemeente heeft op 28 februari 2024 een conceptbesluit genomen op de aanvraag voor een alcoholvergunning. Het conceptbesluit is geregistreerd onder 24uit01675. De aanvraag gaat over het uitoefenen van een para commercieel horecabedrijf (kantine / wijkgebouw) aan Deldensestraat 84 te Borne.Het besluit betreft de volgende onderdelen:•Alcoholvergunning (inrichting)InzageDigitaal:U kunt de conceptvergunning en de bijbehorende documenten digitaal bekijken via het digitale publicatieblad op officiëlebekendmakingen.nl. De documenten worden als 'Bekijk documenten' aan deze publicatie gekoppeld (zie linker kolom).Op papier:De stukken liggen ter inzage op het gemeentehuis. De inzage periode start op 28 februari 2024 en duurt zes weken.ProcedureDe procedure om tot een besluit te komen bij de aanvraag voor een para commerciële horecavergunning is een uitgebreide procedure op grond van de Algemene wet bestuursrecht. Belanghebbenden kunnen zienswijzen indienen. De termijn voor het indienen van een zienswijze start op 28 februari 2024 en bedraagt 6 weken. De zienswijze kan schriftelijk, maar ook u kunt ook een afspraak maken voor een gesprek. Na de zienswijze periode wordt een definitief besluit genomen waar vervolgens beroep tegen open staat. Voor meer informatie of een afspraak kunt u contact opnemen via info@borne.nl of telefoonnummer 074-2658686.

 

Onderwerp: Ruimte en infrastructuur | Organisatie en beleid, officielepublicaties uit categorie officielepublicaties/gmb/2024.

Dit artikel verscheen op deBornegids.nl op 7-3-2024.

Laat dit artikel viral gaan in Borne, deel het met je vrienden!

Auteur

Picture of Redactie deBornegids.nl
Redactie deBornegids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen Borne
  2. gmb-2024-99899

Gerelateerde berichten