Grand Cafe De Steeg

Grand Cafe De Steeg is een Restaurant gelegen aan Grotestraat 181-183 in Borne.

Meer informatie over Grand Cafe De Steeg in Borne

In het centrum van Borne is De Steeg café een bekende plek voor gezelligheid en lekker eten. Het café bestaat sinds 1981 en heeft een terras met uitzicht op de winkelstraten. Tijdens de lunch worden er vers afgebakken broodjes, soepen en uitsmijters geserveerd. Voor het diner is er een menukaart die regelmatig wordt aangepast aan de seizoenen. Er is ook een daghap beschikbaar voor € 11,50. Het café heeft vacatures voor bedieningsmedewerkers en is geopend van dinsdag tot en met zaterdag vanaf 10.00 uur en op zondag vanaf 14.00 uur. Contactgegevens zijn te vinden op de website.

Wil je weten wat Grand Cafe De Steeg verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Grand Cafe De Steeg of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Grand Cafe De Steeg? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Grand Cafe De Steeg het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Borne. Opzoek naar Grand Cafe De Steeg reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Grand Cafe De Steeg

Bezoekers bekeken ook