Groenemortels

Groenemortels is een Bouwbedrijf gelegen aan Oonksweg 40 in Borne.

Meer informatie over Groenemortels in Borne

De tekst gaat over een bedrijf dat een uitgebreid assortiment groene mortels aanbiedt met een uitstekende service, betrouwbaarheid en veiligheid. De groene mortels zijn van hoge kwaliteit en scherp geprijsd. Er worden ook handige blogs aangeboden over onderwerpen zoals de zelfherstellende eigenschappen van kalk en kalk als duurzaam bouwmateriaal. Daarnaast wordt vermeld dat sommige producten niet standaard op voorraad zijn en dat er contact moet worden opgenomen met de klantenservice voor de levertijd. Het is mogelijk om de bestelling zelf af te halen na contact met de klantenservice. De contactgegevens van het bedrijf worden vermeld, evenals informatie over service, garantie, betaling en verzending.

Wil je weten wat Groenemortels verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Groenemortels of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Groenemortels? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Groenemortels het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Borne. Opzoek naar Groenemortels reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Groenemortels

Bezoekers bekeken ook