Haarpunt Stefanie

Haarpunt Stefanie is een Kapper gelegen aan Grotestraat 27 in Borne.

Meer informatie over Haarpunt Stefanie in Borne

Haarpunt Stefanie is een kapsalon met gespecialiseerde kappers en visagisten die bekend staan om hun creativiteit en kennis. Ze bieden verschillende behandelingen aan, zoals kleur- en knipbehandelingen, festival-looks en bruidskapsels. Voor persoonlijk advies kun je vrijblijvend langskomen in de salon, waar ze je op basis van jouw wensen een duidelijke prijsindicatie kunnen geven. De salon is gevestigd aan de Grotestraat 27 in Borne en is geopend op maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 18:00 uur, op dinsdag tot 21:00 uur, op zaterdag van 08:30 tot 14:00 uur en op zondag gesloten. Daarnaast is Haarpunt Stefanie ook actief op social media.

Wil je weten wat Haarpunt Stefanie verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Haarpunt Stefanie of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Haarpunt Stefanie? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Haarpunt Stefanie het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Borne. Opzoek naar Haarpunt Stefanie reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Haarpunt Stefanie

Bezoekers bekeken ook