Heavenly Hands

Heavenly Hands is een Schoonheidssalon gelegen aan Stationsstraat 64 in Borne.

Meer informatie over Heavenly Hands in Borne

Heavenly Hands is een bekende nagelsalon in Nederland, opgericht in 2017. In juni 2020 openden zij hun deuren aan de Stationsstraat in Borne. De salon biedt niet alleen nagelstyling door professionele nagelstylistes, maar ook pedicure behandelingen en schoonheidsbehandelingen. Daarnaast bieden ze ook de Heavenly Nail Academy aan. Het adres van de salon is Stationsstraat 64, 7622 LZ Borne. Voor meer informatie kunnen mensen contact opnemen via info@heavenlyhands.nl of telefonisch via 074 - 30 32 903. De openingstijden van de salon zijn op maandag van 9:00 tot 17:00 uur, op dinsdag en vrijdag van 9:00 tot 21:00 uur, op woensdag en donderdag van 9:00 tot 18:00 uur, en op zaterdag is de salon geopend van 9:00 tot 17:00 uur. Op zondag is de salon gesloten.

Wil je weten wat Heavenly Hands verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Heavenly Hands of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Heavenly Hands? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Heavenly Hands het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Borne. Opzoek naar Heavenly Hands reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Heavenly Hands

Bezoekers bekeken ook