HEMA Borne

HEMA Borne is een Warenhuis gelegen aan Nieuwe Markt 14 in Borne.

Meer informatie over HEMA Borne in Borne

HEMA Borne is een winkel waar je kleding, gordijnen, speelgoed, babyartikelen en lingerie kunt kopen. Je kunt ervoor kiezen om je bestelling thuis te laten bezorgen of om deze op te halen in de winkel. Bij thuisbezorging ontvang je je bestelling binnen 1-2 werkdagen, terwijl je bij het ophalen in de winkel je bestelling binnen 1-3 werkdagen kunt ophalen. Het is mogelijk om artikelen binnen 30 dagen terug te brengen in de winkel, mits deze onbeschadigd zijn en in de originele verpakking zitten. Sommige artikelen kunnen niet worden geretourneerd, zoals artikelen met een houdbaarheidsdatum en op maat gemaakte artikelen. Daarnaast staat duurzaamheid hoog in het vaandel bij HEMA, waar je oude apparaten kunt inleveren bij aankoop van een nieuw apparaat. HEMA Borne bevindt zich in de buurt van andere HEMA winkels zoals HEMA Oldenzaal, HEMA Enschede en HEMA Tubbergen.

Wil je weten wat HEMA Borne verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van HEMA Borne of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij HEMA Borne? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je HEMA Borne het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Borne. Opzoek naar HEMA Borne reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. HEMA Borne

Bezoekers bekeken ook