Holistisch Centrum Ankh

Holistisch Centrum Ankh is een Pilatesstudio gelegen aan Twickelerblokweg 11c in Borne.

Meer informatie over Holistisch Centrum Ankh in Borne

De tekst beschrijft verschillende locaties waar yoga- en pilateslessen worden aangeboden in de regio Twente, met name in Borne en Hengelo. Bij Yoga & Pilates Twente in Studio Borne worden dagelijks verschillende soorten yoga en pilates aangeboden, evenals Tai Chi/Qi Gong, meditatie en mindfulness. Het Holistisch Centrum ANKH in Borne biedt natuurgeneeskunde aan, waaronder orthomoleculaire therapie, lichaamsgerichte therapie en kPNI, evenals leefstijladvies en bewegings- en ontspanningstherapie. Deze behandelingen worden vergoed door de meeste zorgverzekeraars en zijn alleen op afspraak beschikbaar. Daarnaast worden er ook yogalessen aangeboden in het Kulturhus Hasselo in Hengelo, met name Hatha Yoga op donderdagmiddag. Deze lessen zijn bedoeld voor iedereen die wil werken aan een gezonde leefstijl. Voor meer informatie kan er contact worden opgenomen via e-mail of telefoon.

Wil je weten wat Holistisch Centrum Ankh verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Holistisch Centrum Ankh of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Holistisch Centrum Ankh? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Holistisch Centrum Ankh het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Borne. Opzoek naar Holistisch Centrum Ankh reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Holistisch Centrum Ankh

Bezoekers bekeken ook