Huisartsenpraktijk de Poort van Borne

Huisartsenpraktijk de Poort van Borne is een Huisarts gelegen aan Theresiaplein 1a01 in Borne.

Meer informatie over Huisartsenpraktijk de Poort van Borne in Borne

De tekst beschrijft de huisartsenpraktijk de Poort van Borne en biedt informatie over de praktijk, openingstijden, e-mailconsulten en contactgegevens. Daarnaast wordt vermeld dat patiënten thuisbezoeken kunnen aanvragen en toegang hebben tot hun medische dossier via een beveiligde online omgeving. Verder worden de werkdagen van de artsen en hun samenwerkingsverbanden vermeld. Tot slot worden er verwijzingen gegeven naar Thuisarts.nl en Apotheek.nl voor medische en medicatie-informatie, en wordt er een online tool genoemd waarmee patiënten kunnen bepalen of ze naar de dokter moeten.

Wil je weten wat Huisartsenpraktijk de Poort van Borne verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Huisartsenpraktijk de Poort van Borne of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Huisartsenpraktijk de Poort van Borne? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Huisartsenpraktijk de Poort van Borne het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Borne. Opzoek naar Huisartsenpraktijk de Poort van Borne reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Huisartsenpraktijk de Poort van Borne

Bezoekers bekeken ook