Huisartsenpraktijk 't Dijkhuis

Huisartsenpraktijk 't Dijkhuis is een Huisarts gelegen aan Het Dijkhuis 32 in Borne.

Meer informatie over Huisartsenpraktijk 't Dijkhuis in Borne

Dit is een samenvatting van een tekst over huisartsenpraktijken in het gezondheidscentrum 't Dijkhuis in Borne. De praktijk is verdeeld over twee locaties: Hartmans en van der Steen, en van Buuren, Hiddink en Peeters. Het adres van de praktijk is 't Dijkhuis 32, 7622 CN Borne. Op de website kunt u meer informatie vinden over de praktijk. Als u vragen, tips of opmerkingen heeft, kunt u deze doorgeven aan een medewerker. De praktijk is telefonisch bereikbaar van 8.00 tot 10.30 uur en van 11.00 tot 17.00 uur. Tussen 10.30 en 11.00 uur is er een werkoverleg en is de praktijk alleen bereikbaar voor spoedgevallen. Enkele keren per jaar heeft de praktijk in de middag een werkoverleg, waardoor de praktijk alleen bereikbaar is voor spoed. De praktijk heeft ook een kwaliteitskeurmerk.

Wil je weten wat Huisartsenpraktijk 't Dijkhuis verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Huisartsenpraktijk 't Dijkhuis of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Huisartsenpraktijk 't Dijkhuis? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Huisartsenpraktijk 't Dijkhuis het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Borne. Opzoek naar Huisartsenpraktijk 't Dijkhuis reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Huisartsenpraktijk ’t Dijkhuis

Bezoekers bekeken ook