Huls Schilderwerken B.V.

Huls Schilderwerken B.V. is een Aannemer gelegen aan Aanslagsweg 22 in Borne.

Meer informatie over Huls Schilderwerken B.V. in Borne

Huls Schilderwerken is een bedrijf dat gespecialiseerd is in glas- en schilderwerk en biedt daarnaast ook andere diensten aan zoals wandbekleding, hout- en betonrenovatie, gordijn- en vloerafwerking en zonwering- en raamdecoratie. Ze voeren hun werkzaamheden uit in zowel nieuwbouw- als onderhoudssituaties en hebben een gediplomeerd team met veel ervaring. Het bedrijf is opgericht in 1932 door opa Hendrik Huls en wordt nu geleid door de derde generatie, Han Huls en zijn vrouw Hazel. Ze streven ernaar om altijd kwaliteit te leveren en hebben een betrouwbare reputatie opgebouwd bij verschillende opdrachtgevers. Naast hun schilderwerkzaamheden adviseren ze ook op het gebied van interieurinrichting in hun showroom.

Wil je weten wat Huls Schilderwerken B.V. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Huls Schilderwerken B.V. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Huls Schilderwerken B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Huls Schilderwerken B.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Borne. Opzoek naar Huls Schilderwerken B.V. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Huls Schilderwerken B.V.

Bezoekers bekeken ook