Il Tartufo

Il Tartufo is een Restaurant gelegen aan Grotestraat 88 in Borne.

Meer informatie over Il Tartufo in Borne

Il Tartufo is een Italiaans restaurant gevestigd in Borne. Op het menu staan verschillende gerechten, zoals antipasti, insalate, zuppe, primi e paste en secondi. Alle hoofdgerechten worden geserveerd met aardappeltjes en huissalade. Daarnaast biedt het restaurant ook een ontdekkingsreis door de Italiaanse keuken aan, met bijvoorbeeld een degustatie van pasta of een verrassingsmenu van 3 of 4 gangen. Er zijn ook verschillende pizza's verkrijgbaar, zowel met tomatensaus (pizza rosso) als zonder tomatensaus (pizza bianchi). Voor de kinderen zijn er speciale gerechten, zoals pasta en pizza bambino. Het restaurant is geopend van woensdag tot en met zondag van 16:00 tot 22:00 uur.

Wil je weten wat Il Tartufo verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Il Tartufo of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Il Tartufo? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Il Tartufo het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Borne. Opzoek naar Il Tartufo reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Il Tartufo

Bezoekers bekeken ook