Interhair

Interhair is een Kapper gelegen aan Stationsstraat 18 in Borne.

Meer informatie over Interhair in Borne

Haarsalon Interhair is een klassieke haarsalon die zich richt op het verzorgen van mooi en gezond haar. Ze bieden diverse behandelingen aan, zoals wassen, knippen, kleuren en stylen. Naast de producten van AVEDA hebben ze ook een eigen haarverzorgingslijn ontwikkeld. Ze hebben passie voor het kappersvak en streven naar klanttevredenheid. Voor speciale gelegenheden zijn ze ook buiten de reguliere openingstijden beschikbaar. Voor meer informatie of het maken van een afspraak kan er gebeld worden naar het telefoonnummer 074 266 14 32. De salon is gevestigd aan de Stationsstraat 18 in Borne en is geopend op dinsdag t/m vrijdag van 9.00 - 18.00 uur en op zaterdag van 8.00 - 15.00 uur.

Wil je weten wat Interhair verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Interhair of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Interhair? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Interhair het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Borne. Opzoek naar Interhair reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Interhair

Bezoekers bekeken ook