Kapsalon Hair Desire

Kapsalon Hair Desire is een Kapper gelegen aan De Dorsmolen in Borne.

Meer informatie over Kapsalon Hair Desire in Borne

Kapsalon Hair Desire is een kapsalon in Borne die al sinds 1994 bestaat. Ze hebben veel ervaring en bieden persoonlijk advies aan hun klanten. Je kunt altijd langskomen voor een afspraak of online een afspraak maken via hun website. De salon is een plek waar je je op je gemak voelt en waar je kunt genieten van koffie en thee tijdens je behandeling. Ze zijn trots om ambassadeur van Keune te zijn, wat betekent dat ze altijd op de hoogte zijn van de laatste trends en technieken op het gebied van knippen, kleuren en stylen. Voor meer informatie kun je contact opnemen via e-mail of telefoon.

Wil je weten wat Kapsalon Hair Desire verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Kapsalon Hair Desire of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kapsalon Hair Desire? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kapsalon Hair Desire het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Borne. Opzoek naar Kapsalon Hair Desire reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Kapsalon Hair Desire

Bezoekers bekeken ook