Kids City bv (sinds 1999 gevestigd in Borne)

Kids City bv (sinds 1999 gevestigd in Borne) is een Recreatie | toerisme | sport | binnenspeeltuin | indoor gelegen aan ’t Wooldrik 4 7621AH Borne in Borne.

Meer informatie over Kids City bv (sinds 1999 gevestigd in Borne) in Borne

Binnenspeeltuin Kids City is niet zomaar een binnenspeeltuin voor kinderen van 0 t/m 12 jaar, doorsnee kennen we hier namelijk niet. Wij beschikken over een piraten gethematiseerde accommodatie, een grote binnenspeeltuin, een ‘pamperzone’ voor kinderen van 0 t/m 4 jaar en de leukste piraten.

Uit eten met kinderen? Ook dan bent u bij Kids City aan het juiste adres. Wij hebben de beschikking over een uitgebreide menukaart, zodat u als volwassene lekker kunt genieten terwijl uw kinderen het piratenavontuur beleven in de binnenspeeltuin.

Op ons piratenschip vol vermaak gaan veiligheid en uitdagend spelen samen met gezelligheid, lekker eten en entertainment. Naast de verschillende faciliteiten kunnen kinderen zich hier laten schminken als een piraat, de benen en armen laten zwabberen in de onderwater disco, uitrusten in de piraten bios of kennismaken met onze kapitein Kid, Mattie de Scheepsmuis of Kitty de Kapiteinsvrouw.

Wil je weten wat Kids City bv (sinds 1999 gevestigd in Borne) verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Kids City bv (sinds 1999 gevestigd in Borne) of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kids City bv (sinds 1999 gevestigd in Borne)? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kids City bv (sinds 1999 gevestigd in Borne) het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Borne. Opzoek naar Kids City bv (sinds 1999 gevestigd in Borne) reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Kids City bv (sinds 1999 gevestigd in Borne)

Bezoekers bekeken ook