Kids & Co.

Kids & Co. is een Kinderkleding gelegen aan Nieuwe Kerkstraat 22 in Borne.

Meer informatie over Kids & Co. in Borne

Kidsboetiek is een winkel in Borne met een breed assortiment aan baby-, kinder- en tienerkleding tot maat 182. Ze bieden zowel betaalbare merken als luxe merken aan, waaronder sport casual brands zoals Black Bananas, Touzani, Fila, Champion, Malelions, Daley Blind en de Memphis collectie. De winkel is gevestigd aan de Nieuwe Kerkstraat 22 in Borne en is telefonisch bereikbaar op 074-2666655 of via e-mail op info@kidsboetiek.nl. De openingstijden zijn van dinsdag tot en met donderdag van 09:30 tot 18:00, op vrijdag van 09:30 tot 21:00 en op zaterdag van 09:30 tot 17:00. Daarnaast biedt Kidsboetiek een beloningssysteem waarbij klanten punten kunnen sparen voor cadeaubonnen.

Wil je weten wat Kids & Co. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Kids & Co. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kids & Co.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kids & Co. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Borne. Opzoek naar Kids & Co. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Kids & Co.

Bezoekers bekeken ook