Kinderfysiotherapie Fleminghof

Kinderfysiotherapie Fleminghof is een Fysiotherapeut gelegen aan Fleminghof 5 in Borne.

Meer informatie over Kinderfysiotherapie Fleminghof in Borne

Fysiotherapie Fleminghof Borne is een gespecialiseerde praktijk voor fysiotherapie binnen het gezondheidscentrum Fleminghof. De praktijk biedt een breed scala aan specialisaties en beschikt over de nieuwste innovatieve technieken en materialen. Bij het eerste bezoek zal er een screening, anamnese en uitgebreid lichamelijk onderzoek plaatsvinden om een passend behandelplan op te stellen. De praktijk heeft goede contacten met andere disciplines binnen het gezondheidscentrum en met specialisten buiten de praktijk. Het teamwork tussen patiënt en therapeut staat centraal en er wordt een actieve bijdrage van de patiënt verwacht. Als onderdeel van de nabehandeling worden adviezen en oefeningen gegeven, en er is de mogelijkheid om deel te nemen aan medische fitness. Daarnaast wordt gebruik gemaakt van E-Health om thuis oefeningen te kunnen doen. Fysiotherapie Fleminghof nodigt u uit om samen aan uw gezondheid te werken.

Wil je weten wat Kinderfysiotherapie Fleminghof verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Kinderfysiotherapie Fleminghof of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kinderfysiotherapie Fleminghof? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kinderfysiotherapie Fleminghof het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Borne. Opzoek naar Kinderfysiotherapie Fleminghof reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Kinderfysiotherapie Fleminghof

Bezoekers bekeken ook