Kinderopvang in de Pastorie (KiP)

Kinderopvang in de Pastorie (KiP) is een Kinderopvang gelegen aan Deldensestraat 78 in Borne.

Meer informatie over Kinderopvang in de Pastorie (KiP) in Borne

Kinderopvang in de Pastorie (KiP) is een kleinschalige kinderopvang voor kinderen die naar de basisschool gaan. Ze bieden voorschoolse opvang, naschoolse opvang en opvang tijdens schoolvakanties en studiedagen. KiP wil een veilige plek zijn voor kinderen, ouders en medewerkers. Hun pedagogische visie sluit aan bij die van de Hongaarse kinderarts Emmi Pikler en is gebaseerd op vrijheid, eigenheid, ruimte en het scharrelprincipe. KiP probeert de informatie op hun website zo beknopt mogelijk te houden, maar nodigt mensen uit om contact op te nemen voor meer informatie of een persoonlijk gesprek. Ze moedigen bezoekers aan om rustig rond te kijken op hun website en eventueel suggesties te vragen aan hun kinderen. KiP is gevestigd in Borne en is bereikbaar via telefoon en email.

Wil je weten wat Kinderopvang in de Pastorie (KiP) verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Kinderopvang in de Pastorie (KiP) of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kinderopvang in de Pastorie (KiP)? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kinderopvang in de Pastorie (KiP) het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Borne. Opzoek naar Kinderopvang in de Pastorie (KiP) reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Kinderopvang in de Pastorie (KiP)

Bezoekers bekeken ook