Kracht op poten

Kracht op poten is een Trainingscentrum gelegen aan Twickelerblokweg 20 in Borne.

Meer informatie over Kracht op poten in Borne

"Kracht op poten" is een trainingscentrum dat gespecialiseerd is in de opvoeding en training van honden. Ze bieden begeleiding bij de opvoeding van pups en pubers tot volwassen honden. Daarnaast hebben ze ook een dagopvang waar honden in een kleine roedel kunnen verblijven terwijl hun eigenaren aan het werk zijn. De honden worden niet in kennels gehouden, maar lopen vrij rond met andere honden onder begeleiding van het team. Het trainingscentrum biedt ook aankoopbegeleiding, waarbij ze helpen bij het kiezen van een pup en het verminderen van bijtincidenten bij kinderen. Voor meer informatie en het maken van een afspraak kunt u contact opnemen met Nanda Pauwels via telefoon of e-mail.

Wil je weten wat Kracht op poten verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Kracht op poten of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kracht op poten? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kracht op poten het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Borne. Opzoek naar Kracht op poten reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Kracht op poten

Bezoekers bekeken ook