Langendonk Installatietechniek B.V.

Langendonk Installatietechniek B.V. is een Loodgieter gelegen aan S.J. Spanjaardstraat 14 in Borne.

Meer informatie over Langendonk Installatietechniek B.V. in Borne

Langendonk Installatietechniek BV is een betrouwbare installateur die gespecialiseerd is in loodgieters- en installatiewerkzaamheden, airco's, warmtepompen, complete badkamers, ventilatie, centrale verwarming, sanitair, dak- en zinkwerken, onderhoud en service. Het bedrijf is al sinds 1987 actief en beschikt over erkende vakbekwaamheid. Klanten zijn tevreden over de kwaliteit, service en no-nonsense mentaliteit van Langendonk. Er zijn positieve reviews te lezen over onder andere badkamer renovaties en de installatie van airco's. Het bedrijf heeft verschillende erkenningen en werkt samen met diverse merken en partners. Klanten kunnen contact opnemen voor informatie, advies, storingen of het maken van een afspraak.

Wil je weten wat Langendonk Installatietechniek B.V. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Langendonk Installatietechniek B.V. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Langendonk Installatietechniek B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Langendonk Installatietechniek B.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Borne. Opzoek naar Langendonk Installatietechniek B.V. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Langendonk Installatietechniek B.V.

Bezoekers bekeken ook