LH-Stimulans

LH-Stimulans is een Personal trainer gelegen aan Oonksweg 12a in Borne.

Meer informatie over LH-Stimulans in Borne

LH-Stimulans biedt begeleiding en training voor mentale en/of fysieke doeleinden. Het is mogelijk om begeleiding te krijgen in een proces dat samen wordt bepaald, met een plan op maat. Er zijn verschillende trainingsmogelijkheden, zoals duo training, personal training, small group training en weerbaarheidstraining. Daarnaast biedt LH-Stimulans ook losse schema's aan. Leander Huurneman is de oprichter van LH-Stimulans en heeft ervaring op het gebied van sport en maatschappelijk werk. LH-Stimulans is gecertificeerd en aangesloten bij bepaalde instanties. Voor meer informatie over de mogelijkheden kan er contact worden opgenomen.

Wil je weten wat LH-Stimulans verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van LH-Stimulans of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij LH-Stimulans? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je LH-Stimulans het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Borne. Opzoek naar LH-Stimulans reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. LH-Stimulans

Bezoekers bekeken ook