Lunchcafé van Otten Borne

Lunchcafé van Otten Borne is een gelegen aan Nieuwe Markt 20 in Borne.

Meer informatie over Lunchcafé van Otten Borne in Borne

Deze tekst gaat over de aanbiedingen van deze week bij de bakkerij. Ze bieden onder andere Waldkorn puntjes met zonnepitten, Dyonaisetaart en Cake Appelkaneel aan. De bakkerij staat bekend om hun puur natuurlijke producten, zonder kunstmatige toevoegingen. Ze maken hun brood, banket en chocolade elke dag vers en van constante kwaliteit met eerlijke grondstoffen van topklasse. Daarnaast wordt er in de tekst verwezen naar de openingstijden van de winkel en het feit dat de webshop 24/7 geopend is. Ook wordt er aangeboden om de social media kanalen te volgen en je aan te melden voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van acties en nieuwtjes.

Wil je weten wat Lunchcafé van Otten Borne verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Lunchcafé van Otten Borne of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Lunchcafé van Otten Borne? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Lunchcafé van Otten Borne het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Borne. Opzoek naar Lunchcafé van Otten Borne reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Lunchcafé van Otten Borne

Bezoekers bekeken ook