made by Josje

made by Josje is een Fourniturenwinkel gelegen aan Grotestraat 197a in Borne.

Meer informatie over made by Josje in Borne

Made by Josje is een atelier en fourniturenwinkel waar maatkleding wordt ontworpen en gemaakt en waar fournituren en brei- en haakgaren worden verkocht. De eigenaar heeft besloten om zich primair te richten op het ontwerpen en maken van maatkleding en de verkoop van fournituren. Het assortiment brei- en haakgaren van Lana Grossa zal worden verminderd en alle garens worden verkocht met een korting van 20 tot 50%. In de winkel worden ook andere benodigdheden verkocht, zoals knopen, ritsen en textielverf. Made by Josje fungeert ook als aflever- en ophaaladres voor naaimachinereparaties en stomerijdiensten. De winkel is gevestigd in Borne en heeft openingstijden van dinsdag tot en met zaterdag.

Wil je weten wat made by Josje verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van made by Josje of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij made by Josje? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je made by Josje het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Borne. Opzoek naar made by Josje reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. made by Josje

Bezoekers bekeken ook