Marlijn Burink Fotografie

Marlijn Burink Fotografie is een Photography class gelegen aan in .

Meer informatie over Marlijn Burink Fotografie in

Marlijn Burink is een 29-jarige vrouw uit Zenderen. Ze komt uit een hecht gezin en woont nu samen met haar man en zoontje in Borne. Naast haar baan in de kinderopvang is Marlijn ook fotografe. Haar passie voor fotografie is ontstaan tijdens haar werk als kraamverzorgster, waar ze mooie herinneringen voor gezinnen vastlegde. Ze begon met het fotograferen van pasgeboren baby's, maar al snel breidde dit uit naar andere shoots, zoals familiereportages, zwangerschapsshoots en cakesmash shoots. Marlijn is altijd op zoek naar zelfverbetering en staat open voor nieuwe ideeën en creatieve poses. Ze heeft haar eigen fotostudio en volgt opleidingen en trainingen om zich verder te ontwikkelen.

Wil je weten wat Marlijn Burink Fotografie verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Marlijn Burink Fotografie of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Marlijn Burink Fotografie? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Marlijn Burink Fotografie het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Borne. Opzoek naar Marlijn Burink Fotografie reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Marlijn Burink Fotografie

Bezoekers bekeken ook