Met Landelijk Label - Landelijke & Industriële Woonwinkel

Met Landelijk Label - Landelijke & Industriële Woonwinkel is een Woonwinkel gelegen aan Oonksweg 28 E in Borne.

Meer informatie over Met Landelijk Label - Landelijke & Industriële Woonwinkel in Borne

Met Landelijk Label is een woonwinkel die puur, tijdloos en doorleefd wonen uitstraalt. Ze combineren landelijke meubels met tekenen van de tijd en stoere accessoires om telkens iets nieuws te bieden. In de woonwinkel vind je onder andere een eigen verflijn met prachtige tinten kalkverf. Daarnaast hebben ze unieke accessoires van oud hout of steen, en bieden ze advies op maat en een bezorgdienst aan. Als je niet tevreden bent, doen ze er alles aan om het op te lossen. Met Landelijk Label heeft een sfeervolle woonwinkel in Borne en een online catalogus waar je inspiratie kunt opdoen. Ze geven gratis interieuradvies en hebben een showroom van ruim 800m2. Je kunt contact met hen opnemen via telefoon of e-mail.

Wil je weten wat Met Landelijk Label - Landelijke & Industriële Woonwinkel verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Met Landelijk Label - Landelijke & Industriële Woonwinkel of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Met Landelijk Label - Landelijke & Industriële Woonwinkel? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Met Landelijk Label - Landelijke & Industriële Woonwinkel het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Borne. Opzoek naar Met Landelijk Label - Landelijke & Industriële Woonwinkel reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Met Landelijk Label – Landelijke & Industriële Woonwinkel

Bezoekers bekeken ook