Mondzorg Borne B.V.

Mondzorg Borne B.V. is een Tandarts gelegen aan Abraham ten Catestraat 4 in Borne.

Meer informatie over Mondzorg Borne B.V. in Borne

Schulze tandheelkunde is een tandartspraktijk in Borne die binnenkort weer open gaat. Tijdens de sluiting kunnen patiënten terecht bij tandartspraktijk Rob Heurman in Hengelo voor behandelingen, maar niet voor het opvragen van patiëntendossiers. Spoedgevallen buiten de openingstijden kunnen worden gemeld bij de tandartsenpost in Enschede. Schulze tandheelkunde is telefonisch bereikbaar en neemt extra maatregelen vanwege het coronavirus. Als patiënten symptomen hebben zoals verkoudheid, hoesten, keelpijn of koorts, wordt gevraagd om niet voor reguliere behandelingen te komen. Schulze tandheelkunde biedt verschillende tandheelkundige behandelingen aan en kan gecontacteerd worden via e-mail of telefoon.

Wil je weten wat Mondzorg Borne B.V. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Mondzorg Borne B.V. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Mondzorg Borne B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Mondzorg Borne B.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Borne. Opzoek naar Mondzorg Borne B.V. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Mondzorg Borne B.V.

Bezoekers bekeken ook