MOOI. Tandartspraktijk

MOOI. Tandartspraktijk is een Tandartspraktijk gelegen aan Stationsstraat 22 in Borne.

Meer informatie over MOOI. Tandartspraktijk in Borne

Per 1 maart 2021 is tandarts Frans van den Brink vervangen door tandarts Wouter van Nimwegen. Samen met assistentes Sietske en Saskia zullen zij de zorg voor uw mond voortzetten. De praktijk biedt specialistische behandelingen op het gebied van parodontologie en orthodontie, waarvoor u indien nodig wordt doorverwezen naar een specialist in Twente. In geval van spoedgevallen buiten openingstijden kunt u contact opnemen met Tandartsenpost Hengelo op 0900-1515 of 074-303 29 13.

Wil je weten wat MOOI. Tandartspraktijk verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van MOOI. Tandartspraktijk of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij MOOI. Tandartspraktijk? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je MOOI. Tandartspraktijk het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Borne. Opzoek naar MOOI. Tandartspraktijk reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. MOOI. Tandartspraktijk

Bezoekers bekeken ook