Notariskantoor Scherfke

Notariskantoor Scherfke is een Notaris gelegen aan Grotestraat 110 in Borne.

Meer informatie over Notariskantoor Scherfke in Borne

Notariskantoor Scherfke is een notaris in Borne die advies geeft bij verschillende situaties, zowel persoonlijk als zakelijk. Ze helpen bij erfenissen, het verkopen van een huis, statutenwijzigingen, bedrijfsovernames en aandelenoverdracht. Na het aanvragen van een offerte ontvang je deze binnen een dagdeel. Voor zaken en vragen omtrent familierecht, zoals testamenten en huwelijkse voorwaarden, kun je bij hen terecht. Ook bieden ze ondersteuning aan startende en ervaren ondernemers en zijn ze betrokken bij onroerend goed zaken. Daarnaast helpen ze bij de aanvraag van intellectueel eigendomsrecht voor de bescherming van software en databestanden. Het notariskantoor is gevestigd in Borne en is telefonisch bereikbaar vanaf 09:00.

Wil je weten wat Notariskantoor Scherfke verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Notariskantoor Scherfke of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Notariskantoor Scherfke? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Notariskantoor Scherfke het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Borne. Opzoek naar Notariskantoor Scherfke reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Notariskantoor Scherfke

Bezoekers bekeken ook