Original Nails

Original Nails is een Nagelstudio gelegen aan Ligusterstraat 23 in Borne.

Meer informatie over Original Nails in Borne

Original Nails is een salon en webshop waar je terecht kunt voor nagelontwerp, producten en advies. Ze bieden kunstnagels, gellak, biab, rubberbase, nail-art en verzorging aan. Daarnaast verkopen ze producten van Marc Inbane en LR Zeitgard. Je kunt ook bij Original Nails terecht voor nagelopleidingen en -cursussen, zowel in de salon als online. Als je vragen hebt, kun je contact opnemen met Original Nails. De salon is gevestigd in Borne en werkt uitsluitend op afspraak. Openingstijden variëren per dag.

Wil je weten wat Original Nails verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Original Nails of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Original Nails? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Original Nails het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Borne. Opzoek naar Original Nails reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Original Nails

Bezoekers bekeken ook