Orthociti

Orthociti is een Orthodontist gelegen aan Azelosestraat 25 in Borne.

Meer informatie over Orthociti in Borne

De Praktijk voor Orthodontie biedt de eerste online consultatie gratis aan. Een mooie en rechte tanden zijn niet alleen esthetisch, maar ook gezond. Een regelmatig gebit is gemakkelijker schoon te maken en voorkomt tandheelkundige problemen. De mondgezondheid staat daarom voorop bij het dragen van een beugel. De Praktijk voor Orthodontie is gespecialiseerd in doorzichtige beugels, genaamd aligners. Om te bepalen of uw gebit geschikt is voor een transparante beugel, is een scan van uw gebit en een recente röntgenfoto nodig. Na het bespreken van het behandelplan worden de aligners individueel vervaardigd. Betaling in termijnen is mogelijk en er kan contact worden opgenomen via telefoon, e-mail of aan de balie. De openingstijden zijn maandag 8.00 - 17.00 uur, dinsdag 9.00 - 18.00 uur, donderdag 9.00 - 18.00 uur en vrijdag 8.00 - 15.00 uur.

Wil je weten wat Orthociti verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Orthociti of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Orthociti? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Orthociti het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Borne. Opzoek naar Orthociti reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Orthociti

Bezoekers bekeken ook