OTOMcomposite

OTOMcomposite is een Computerservice gelegen aan J.F.C. Vonklaan in Borne.

Meer informatie over OTOMcomposite in Borne

OTOMcomposite is een innovatieve software voor het simuleren van het AFP-proces (Automated Fiber Placement). Deze software biedt revolutionaire numerieke tools voor optische thermische analyse, waardoor de productie van thermoplastische producten voor luchtvaarttoepassingen wordt verbeterd op het gebied van precisie, efficiëntie en kosteneffectiviteit. Met AFP kan een volledig geautomatiseerde, enkelstaps productie worden bereikt, wat de productiekosten verlaagt en het gebruik van post-consolidatie- of uithardingsstappen overbodig maakt. OTOMcomposite helpt klanten om de vereiste procesparameters te voorspellen en te ontwerpen, wat cruciaal is in de vroege stadia van productontwikkeling om kosten te verlagen en de projecttijdlijn en prestaties van het eindproduct te verbeteren. Naast softwarelicenties biedt OTOMcomposite ook technische ondersteuning, on-site metingen en consultancydiensten.

Wil je weten wat OTOMcomposite verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van OTOMcomposite of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij OTOMcomposite? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je OTOMcomposite het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Borne. Opzoek naar OTOMcomposite reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. OTOMcomposite

Bezoekers bekeken ook