Ottink Kitwerk

Ottink Kitwerk is een Bouwbedrijf gelegen aan Prins Bernhardlaan 20 in Borne.

Meer informatie over Ottink Kitwerk in Borne

Ottink Kitwerk is een bedrijf dat gespecialiseerd is in kitwerk en afdichtingen. Ze bieden goed advies, komen afspraken na en zijn zeer snel inzetbaar. Het bedrijf werkt met kwalitatief hoogwaardige producten en heeft ruime ervaring. Ottink Kitwerk is vakkundig, flexibel, professioneel, snel en werkt netjes. Ze ontzorgen aannemers en particulieren op het gebied van kitwerk en afdichten. Ze kunnen helpen met kitwerk, kitvoegen, beglazing afdichten en sanitairkit. Het bedrijf is gevestigd in Borne en heeft een telefoonnummer en e-mailadres voor contact.

Wil je weten wat Ottink Kitwerk verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Ottink Kitwerk of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Ottink Kitwerk? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Ottink Kitwerk het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Borne. Opzoek naar Ottink Kitwerk reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Ottink Kitwerk

Bezoekers bekeken ook