Partou Dunantstraat 16

Partou Dunantstraat 16 is een Kinderdagopvang gelegen aan Dunantstraat 16 in Borne.

Meer informatie over Partou Dunantstraat 16 in Borne

Het kinderdagverblijf Partou Dunantstraat 16 in Borne is een plek waar kinderen kunnen spelen, beleven en ontdekken. Het voormalig politiebureau, gelegen in het centrum van Borne, biedt opvang aan maximaal 60 kinderen in verschillende groepen: een babygroep, peutergroep en twee verticale groepen. In de baby- en peutergroep zitten kinderen van dezelfde leeftijd bij elkaar, terwijl in de verticale groepen kinderen van verschillende leeftijden samen spelen. Het kinderdagverblijf is geopend van maandag tot en met vrijdag van 07.00 tot 18.00 uur. Er is voldoende parkeergelegenheid bij de locatie en ouders kunnen het GGD-rapport en het pedagogisch beleid raadplegen voor meer informatie. Daarnaast kunnen ouders via de rekentool de netto kinderopvangkosten berekenen.

Wil je weten wat Partou Dunantstraat 16 verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Partou Dunantstraat 16 of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Partou Dunantstraat 16? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Partou Dunantstraat 16 het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Borne. Opzoek naar Partou Dunantstraat 16 reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Partou Dunantstraat 16

Bezoekers bekeken ook