Pedicure- en Schoonheidssalon Marleen Kolk Borne

Pedicure- en Schoonheidssalon Marleen Kolk Borne is een Schoonheidssalon gelegen aan Sonnebeld 17 in Borne.

Meer informatie over Pedicure- en Schoonheidssalon Marleen Kolk Borne in Borne

Bij Pedicure- en Schoonheidssalon Marleen Kolk in Borne kunt u terecht voor verschillende behandelingen, zoals gezichtsbehandelingen, pedicure, manicure, harsen en verven. De salon staat bekend om persoonlijke aandacht, kwaliteit en een betaalbare prijs. Er wordt gewerkt met hoogwaardige producten van Extenso Skincare en Gewohl. U kunt een afspraak maken via telefoon, e-mail of Whatsapp. Daarnaast is het mogelijk om een behandeling cadeau te doen in de vorm van een kadobon. De prijzen van de behandelingen variëren en zijn te vinden op de website. Let op: momenteel neemt de salon geen nieuwe klanten aan vanwege drukte.

Wil je weten wat Pedicure- en Schoonheidssalon Marleen Kolk Borne verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Pedicure- en Schoonheidssalon Marleen Kolk Borne of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Pedicure- en Schoonheidssalon Marleen Kolk Borne? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Pedicure- en Schoonheidssalon Marleen Kolk Borne het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Borne. Opzoek naar Pedicure- en Schoonheidssalon Marleen Kolk Borne reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Pedicure- en Schoonheidssalon Marleen Kolk Borne

Bezoekers bekeken ook