Plaatjes Schieten - Marijke Koster Fotografie

Plaatjes Schieten - Marijke Koster Fotografie is een Fotograaf gelegen aan J.F.C. Vonklaan in Borne.

Meer informatie over Plaatjes Schieten - Marijke Koster Fotografie in Borne

De tekst gaat over de waarde van het hebben van tastbare herinneringen, zoals foto's, van geliefden en bijzondere momenten. De fotograaf legt deze momenten vast op een warme, pure en spontane manier. Ze biedt verschillende fotoshoots aan, zoals zwangerschap, newborn & motherhood, gezin & familie, liefde, day in the life, bruiloft en boudoir. De fotograaf introduceert zichzelf als Marijke Koster, het gezicht achter Plaatjes Schieten, en vertelt dat ze samenwoont met haar man, dochters en mopshond. Ze heeft een liefde voor fotografie ontwikkeld tijdens haar tienerjaren en heeft van haar hobby een bedrijf gemaakt. Ze geniet ervan om mensen en hun liefde vast te leggen en creëert een ontspannen sfeer waarin mensen zich op hun gemak voelen. De tekst eindigt met een oproep om favoriete momenten vast te laten leggen en om de fotograaf te volgen op Instagram.

Wil je weten wat Plaatjes Schieten - Marijke Koster Fotografie verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Plaatjes Schieten - Marijke Koster Fotografie of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Plaatjes Schieten - Marijke Koster Fotografie? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Plaatjes Schieten - Marijke Koster Fotografie het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Borne. Opzoek naar Plaatjes Schieten - Marijke Koster Fotografie reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Plaatjes Schieten – Marijke Koster Fotografie

Bezoekers bekeken ook