Praktijk voor Fysiotherapie Manuele Ther. A.H.J. Bruggink

Praktijk voor Fysiotherapie Manuele Ther. A.H.J. Bruggink is een Fysiotherapiepraktijk gelegen aan Lupine 4 in Borne.

Meer informatie over Praktijk voor Fysiotherapie Manuele Ther. A.H.J. Bruggink in Borne

Fysiotherapie Bruggink heeft veel ervaring in het behandelen van houdings- en bewegingsklachten. Ze bieden fysiotherapie, manuele therapie en dry needling aan. Daarnaast bieden ze ook de mogelijkheid om een fysiofitheidscan te doen, om te kijken hoe fit iemand is op het gebied van conditie, coördinatie en lenigheid. Ook is het mogelijk om in groepsverband te trainen en te werken aan de conditie, zowel in de praktijk als in de eigen woonomgeving. Herman Bruggink, de eigenaar van de praktijk, heeft veel ervaring als fysiotherapeut, manueel therapeut en trainer in de (schaats)sport. Daarnaast biedt hij ook schaatstrainingen aan via het initiatief Beterlerenschaatsen.nl.

Wil je weten wat Praktijk voor Fysiotherapie Manuele Ther. A.H.J. Bruggink verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Praktijk voor Fysiotherapie Manuele Ther. A.H.J. Bruggink of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Praktijk voor Fysiotherapie Manuele Ther. A.H.J. Bruggink? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Praktijk voor Fysiotherapie Manuele Ther. A.H.J. Bruggink het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Borne. Opzoek naar Praktijk voor Fysiotherapie Manuele Ther. A.H.J. Bruggink reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Praktijk voor Fysiotherapie Manuele Ther. A.H.J. Bruggink

Bezoekers bekeken ook