Praktijk voor Fysiotherapie R.B.J. Wieffer

Praktijk voor Fysiotherapie R.B.J. Wieffer is een Fysiotherapeut gelegen aan Stroom-Eschlaan 36 in Borne.

Meer informatie over Praktijk voor Fysiotherapie R.B.J. Wieffer in Borne

Acupunctuur Borne heeft aangekondigd dat de praktijk per 1 april 2023 is gestopt. Rob Wieffer, de eigenaar van de praktijk, bedankt alle patiënten voor het vertrouwen dat zij in hem hebben gesteld. Er worden geen specifieke redenen gegeven voor de beëindiging van de praktijk. Het is echter belangrijk op te merken dat er geen specifieke datum wordt genoemd in de tekst.

Wil je weten wat Praktijk voor Fysiotherapie R.B.J. Wieffer verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Praktijk voor Fysiotherapie R.B.J. Wieffer of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Praktijk voor Fysiotherapie R.B.J. Wieffer? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Praktijk voor Fysiotherapie R.B.J. Wieffer het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Borne. Opzoek naar Praktijk voor Fysiotherapie R.B.J. Wieffer reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Praktijk voor Fysiotherapie R.B.J. Wieffer

Bezoekers bekeken ook