Kennisgeving ontvangst van een verzoek tot het behandelen van een aanvraag voor een beschikking, in gemeenten Dinkelland, Borne en Hengelo

DeBornegids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Kennisgeving ontvangst van een verzoek tot het behandelen van een aanvraag voor een beschikking, in gemeenten Dinkelland, Borne en Hengelo.

Meer informatie over deze bekendmaking:

Gedeputeerde Staten van Overijssel delen mee dat zij op 12 april 2024 een verzoek tot het behandelen van een aanvraag voor een beschikking hebben ontvangen waarbij de reguliere voorbereidingsprocedure van toepassing is. De aanvraag gaat over de wegwedstrijd 'Run Bike Run Deurningen' op 23 juni 2024 in gemeenten Dinkelland, Borne en Hengelo.Wanneer u de documenten in het provinciehuis wilt inzien dan vragen wij u een afspraak te maken. Desgewenst kunt u de documenten digitaal toegestuurd krijgen. U kunt hiervoor telefoonnummer 038 4998899 bellen.Nadere inlichtingen: 038 499 88 99.

 

Onderwerp: Ruimte en infrastructuur | Organisatie en beleid, officielepublicaties uit categorie officielepublicaties/prb/2024.

Dit artikel verscheen op deBornegids.nl op 08-05-2024.

Laat dit artikel viral gaan in Borne, deel het met je vrienden!

Auteur

Picture of Redactie deBornegids.nl
Redactie deBornegids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen borne
  2. prb-2024-5318

Gerelateerde berichten