Protestantse Gemeente Borne

Protestantse Gemeente Borne is een Protestantse kerk gelegen aan Oude Kerkstraat 2 in Borne.

Meer informatie over Protestantse Gemeente Borne in Borne

De tekst beschrijft de activiteiten en diensten van de Protestantse Gemeente Borne. Ze zijn een geloofsgemeenschap die zich inzet voor verbinding en betrokkenheid met elkaar en de samenleving. Naast de zondagsdiensten in de Oude Kerk en het Dijkhuis zijn er ook andere activiteiten en bijeenkomsten in de kerk en het ontmoetingscentrum 'n Potkaamp. Er wordt gezongen uit het 'nieuwe' Liedboek. De contactgegevens van de predikant en contactpersonen worden vermeld. Verder worden er verschillende evenementen genoemd, zoals een schrijfgroep, een ontmoetingsdag voor 25-plussers, een Taizéviering en een CupCake Party voor kinderen. Er wordt ook gesproken over een bijbelgespreksgroep en de herdenking op 4 mei. Tot slot worden jongeren uitgenodigd om deel te nemen aan jeugdactiviteiten.

Wil je weten wat Protestantse Gemeente Borne verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Protestantse Gemeente Borne of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Protestantse Gemeente Borne? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Protestantse Gemeente Borne het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Borne. Opzoek naar Protestantse Gemeente Borne reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Protestantse Gemeente Borne

Bezoekers bekeken ook