Raad van Kerken Almelo

Raad van Kerken Almelo is een Kerk gelegen aan Ennekerdijk 31 in Borne.

Meer informatie over Raad van Kerken Almelo in Borne

De tekst gaat over de Raad van Kerken in Almelo en geeft informatie over de Doopsgezinde Gemeente Almelo. De doopsgezinde gemeente heeft een eigen kerkgebouw in Almelo, dat dateert uit 1684 en plaats biedt aan ongeveer 80 kerkgangers. Op de 2e en 4e zondag van de maand is er een dienst om 10.15 uur. Daarnaast is er op de 1e zaterdag van de maand een orgelbespeling. Het kerkgebouw kan ook gehuurd worden voor concerten, trouwdiensten en recepties. Voor meer informatie kan men contact opnemen met de beheerder van de gebouwen.

Wil je weten wat Raad van Kerken Almelo verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Raad van Kerken Almelo of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Raad van Kerken Almelo? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Raad van Kerken Almelo het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Borne. Opzoek naar Raad van Kerken Almelo reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Raad van Kerken Almelo

Bezoekers bekeken ook