Racket & Fit Center Borne Tennis- en Squashcentrum Borne

Racket & Fit Center Borne Tennis- en Squashcentrum Borne is een Sportcomplex gelegen aan Hosbekkeweg 5 in Borne.

Meer informatie over Racket & Fit Center Borne Tennis- en Squashcentrum Borne in Borne

Racket & Fit Center is een sportcentrum met verschillende faciliteiten en acties. Ze hebben 4 binnenbanen en 8 buitenbanen voor tennis en 5 squashbanen. Voor squash is er een abonnement vanaf €22,95 en de verhuur is €12,- per half uur tot 17.00 uur en €14,- per half uur na 17.00 uur. Er zijn groepslessen waarvoor geen inschrijving nodig is en een gratis proefles wordt aangeboden. Daarnaast biedt Racket & Fit Center ook fitnesslessen, persoonlijke begeleiding, metingen, sauna's (momenteel gesloten) en een FunFit Zone. Tijdens aangepaste openingstijden van 24 juli tot en met 3 september is tennis en squash geopend van 17.00 - 00.00 uur op maandag tot en met vrijdag, en fitness is geopend van 09.00 - 13.00 uur en 17.00 - 22.00 uur op maandag tot en met vrijdag. Op maandagavond sluit het centrum om 22.30 uur. Het sportcentrum biedt professionele lessen, zoals Les Mills, en heeft ook steps, small group trainingen en personal training en fitness. Er is gratis koffie en thee beschikbaar. Racket & Fit Center heeft ook een sportshop, een bar, een vernieuwd buitenterras en voldoende parkeergelegenheid. De kleedkamers hebben een sauna die gratis gebruikt kan worden door alle sporters. Het sportcentrum benadrukt het belang van sporten voor een gezonde levensstijl en nodigt mensen uit om langs te komen en het zelf te ervaren. De openingstijden zijn.

Wil je weten wat Racket & Fit Center Borne Tennis- en Squashcentrum Borne verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Racket & Fit Center Borne Tennis- en Squashcentrum Borne of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Racket & Fit Center Borne Tennis- en Squashcentrum Borne? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Racket & Fit Center Borne Tennis- en Squashcentrum Borne het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Borne. Opzoek naar Racket & Fit Center Borne Tennis- en Squashcentrum Borne reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Racket & Fit Center Borne Tennis- en Squashcentrum Borne

Bezoekers bekeken ook