ReintenInfra B.V.

ReintenInfra B.V. is een Bouwbedrijf gelegen aan Azelosestraat 115 in Borne.

Meer informatie over ReintenInfra B.V. in Borne

ReintenInfra BV is een bedrijf gevestigd in Borne dat zich bezighoudt met de bouw van infrastructuur en het aanleggen van wegen. Met meer dan 750 medewerkers sloopt, recycleert en legt ReintenInfra wegen aan. Het bedrijf werkt samen met regionale en lokale ondernemingen en maakt zoveel mogelijk gebruik van eigen personeel en materieel. Met een omzet van ongeveer € 240 miljoen is ReintenInfra uitgegroeid tot een van de grotere Nederlandse bouwbedrijven op het gebied van infrastructuur. Betrokkenheid, flexibiliteit en vitaliteit zijn belangrijke waarden voor ReintenInfra. Het bedrijf richt zich op duurzame uitvoering van activiteiten, met oog voor de menselijke maat en de omgeving. ReintenInfra biedt ondersteuning aan haar medewerkers en streeft naar de voordelen van een groot bedrijf gecombineerd met de persoonlijke betrokkenheid van een lokale onderneming.

Wil je weten wat ReintenInfra B.V. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van ReintenInfra B.V. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij ReintenInfra B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je ReintenInfra B.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Borne. Opzoek naar ReintenInfra B.V. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. ReintenInfra B.V.

Bezoekers bekeken ook